Planter korgkrans av grenar grå Ø34cm

170 kr * 126 kr * Du sparar 26% (44 kr)

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Inspireras av naturen och skapa en rustik vårdekoration med denna exklusiva planterare. Som en del av det högkvalitativa sortimentet av premiummärket VIANA består den runda dekorativa behållaren av riktiga trädgrenar i olika storlekar. Med sin subtila vita tvätt utstrålar trägrenarna en fantastisk atmosfär, som till exempel passar underbart med den trendiga shabby chicen eller lantgårdstilen. Insidan av växtpotten är utrustad med en transparent plastväxtfilm, så att du kan börja plantera direkt.

Du kommer omedelbart att känna igen hur underbart färgglada tidiga blommare som blå druvhyacinter och Bellis är i det när du ser den vårliknande planteringen. En dekoration med naturliga material har alltid en mycket speciell charm som övertygar. För påsk kan du också skapa ett sött påskarrangemang genom att fodra blomkruken med mossa, placera påskägg och en dekorativ kanin i den. Som borddekoration blir påskarrangemanget en riktig höjdpunkt. En liten, lätt kedja i tråd kan sedan ge ensemblen efterbehandlingen.

Planteringen gjord av trädgrenar har en diameter på cirka 34 centimeter och en höjd av cirka 15 centimeter.

Diameter: ca Ø34 cm
Höjd: cirka 15 cm
Färg: grå, vit tvättad
Material: trä, plast
Antal: 1 st

Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 88300
Vikt: 0,5 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Planter korgkrans av grenar grå Ø34cm
Planter korgkrans av grenar grå Ø34cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.