Planter mossgrön 20 × 10 cm H9cm

57 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Mossplantare är väldigt trendiga i vår. Med denna växtpotten av mossa kan du erbjuda blommor en vacker ram även i en mycket liten lägenhet.

En metallring ger den rektangulära träskålen den nödvändiga stabiliteten, medan fodret med växtfolie också tillåter vattning. Mossan är fäst vid träet av en nästan osynlig, tunn tråd.

För färgglada vårdekorationer, placera små blomkrukor med påskliljor, violer eller druvhyacinter i potten. Naturligtvis kan du också fylla mossbehållaren direkt med ett tunt lager av grus eller trä och jord och plantera dina blommor eller örter i den. I påsk gör den lilla växtpotten från det ädla dekorativa varumärket VIANA ett förtrollande bo. Istället för påskgräs kan du också lägga den inuti med grön mossa och lägga färgglada ägg och en påskharen i den. Så din påskkorg är väldigt trendig och ett absolut blickfång!

För höstdekorationen, ta ut den lilla växtkrukan gjord av mossa, linje den med blommig skum och dekorera den med höstliga blommapinnar, kastanjer, torra gräs och en lykta. Eftersom mossa är extremt atmosfärisk året runt!

Den rektangulära planteringskålen med mossa har en ungefärlig längd på 20,5 centimeter med en bredd av cirka 10,5 centimeter, mätt vid överkanten. De inre dimensionerna är ungefär 17 x 7,5 centimeter. Mosspotens höjd är cirka 9,5 centimeter.

Mått (längd × bredd × höjd): cirka 20,5 cm × 10,5 cm × 9,5 cm
Golvmått inuti : ca 17 cm × 7,5 cm
Färg : grön, naturlig
Material : trä, mossa, metall, plast
Antal : 1 st
Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 68173
Vikt: 0,4 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Planter mossgrön 20 × 10 cm H9cm
Planter mossgrön 20 × 10 cm H9cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.