Planteringskorg vinstock och grenar vitt tvättade Ø37 / 28cm uppsättning av 2

246 kr *

Leverans till 27. januari **

Frakt inom 24 timmar

Endast 13 kvar i lager.

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Denna högkvalitativa bearbetade planterare från VIANA visar sig vara en attraktiv blickfångare med rustik chic. Du får korgen i en uppsättning av 2 i två olika storlekar. Varje planteringskorg var kärleksfullt bunden från vinstockar och små grenar och försågs sedan med en trendig vit tvätt. Så den naturliga karaktären bevaras. Speciellt i stil med shabby chic eller country house-romantik är denna typ av design mycket populär. Den dekorativa skålen är också fodrad med en film på insidan. Så smuts och jord kan inte undkomma.

Alla typer av blommor och växter beroende på säsong kommer till sin egen tack vare den moderna designen och den flätade utseendet på växtpotten. Ställ in skapandet på terrassen, på balkongen eller i vinterträdgården, till exempel! Sådana distinkta planterare med planteringar ser särskilt trevliga ut i entréområdet för att välkomna gäster och kunder.

Planteringen av grenar, tvättad i vitt, finns i två olika storlekar i en uppsättning. Den stora korgskålen har en diameter på 16 centimeter och en diameter på 37 centimeter, de små går till en höjd av 9 centimeter och en diameter på 28 centimeter.

Diameter: ca Ø37 / 28cm
Höjd: ca 16/9 cm
Färg: naturlig, tvättad vit
Material: trä, plast, metall
Antal: 2 stycken

Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 66170
Vikt: 3 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Planteringskorg vinstock och grenar vitt tvättade Ø37 / 28cm uppsättning av 2
Planteringskorg vinstock och grenar vitt tvättade Ø37 / 28cm uppsättning av 2
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.