För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Platta lila i aluminium 5mm 10m

86 kr *

8,60 kr per m

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Med den plana tråden gjord av aluminium i lila kan du lägga till nya, moderna accenter till ditt blomsterarbete! Till exempel kan du integrera en båge, ringar och blommhuvuden i aluminiumtråd i ett sommarbordarrangemang. Eller ram in planteraren med den breda dekorativa tråden och sätt sedan in små konstgjorda blommor, bågar eller hängen mellan tråden och potten. Så du kan också skapa små smycken som du kan göra av tråden eller dekorera med den.

Du kan sedan hänga dekorationsobjekten i ett fönster med en snöre eller ett band. Men även servettringar och borddekorationer för ett bröllop blir verklighet med metalltråden på nolltid och kan också användas som en presentidé för födelsedagen. Naturligtvis kan du också enkelt binda en sommarblommebukett med aluminiumtråden. Den ljusa och glada färgen på tråden stöder växternas färgglada blommor.

Den plana tråden gjord av aluminium i lila rullas upp till en ring och är placerad i en plastpåse. Lindningstrådens bredd är ungefär 5 millimeter med en längd av cirka 10 meter.

Bredd : ca Ø5mm
Längd : ca 10m
Färg: lila
Material : aluminium
Antal: 1 st
Egenskaper: flexibel, mjuk, lätt att forma, dimensionellt stabil

Art.-nr.: 1928-07
Vikt: 0,3 kg
Leverans till: 4. augusti **
Platta lila i aluminium 5mm 10m
Platta lila i aluminium 5mm 10m
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.