Skålar, krukor & vaser

Ytterligare kategorier

Hängande korg

Hängande korg En hängande hängande lampa ger dig en fantastisk möjlighet att sensationellt scena en grön växt eller underbart blommande blommor. För att säkerställa att den ursprungliga planteraren också passar perfekt till din inredning eller designkoncept, erbjuder vi på Floristik24 dig ett omfattande utbud av hängbelysning i olika design. Du hittar exakt rätt produkt för dina ändamål - vare sig det är enkelt och klassiskt eller fantastiskt dekorerat och sensationellt.

Gemensamt för alla hängande...

Keramiska planterare

Keramiska planterare Keramiska planterare är tidlösa klassiker när det gäller dekorativt husväxter. Konstruktioner, former och färger är extremt mångsidiga, en blomkruka måste se så elegant ut som möjligt och komplettera interiören på ett elegant sätt. Vi har därför satt ihop ett omfattande urval av keramiska planterare till dig, som erbjuds på Floristik24, din webbutik för blomsterhandlare och hemtillbehör, till vanliga låga priser och goda förhållanden.

Sortimentet inkluderar till exempel vackert...

Magasin och planterare

Magasin och planterare Du kan hitta fantastiska produkter som är perfekta för att implementera individuella dekorationsidéer i vår kategori "Magasin & växtlåda". Oftast är dessa högkvalitativa artiklar tillverkade av trä, men också dokument tillverkade av robust plast representeras. Du hittar också på Floristik24, webbshop nummer 1 för blommorartiklar och dekorativa föremål, växtlådor och brickor i en mängd olika former, färger och storlekar, så att det finns något för varje smak och alla typer av...

Plastplantare

Plastplantare Upptäck den färgstarka världen med växtdekoration med de högkvalitativa plastplantorna från Floristik24, den prisvärda onlinebutiken för kreativa blommagäster! Här hittar du ett stort urval av blomkrukor, planterare och växtskålar i moderna, klassiska och originella former. Du kan också välja mellan olika storlekar, beroende på växttyp och färger som passar varje tillfälle och säsong. Låt dig inspireras av enfärgade planterare, färgglada tryckta örtkrukor och elegant böjda plastbåtar för en...

Vaser krukor skålar gjorda av glas

Vaser krukor skålar gjorda av glas Dekorativa vaser, krukor och skålar gjorda av glas finns i online-butiken i olika färger, former och storlekar.

Glasskopor finns i ljusa färger antingen individuellt eller som ett flerdelars sortiment. Glasbehållarna är inte bara lämpliga som planter eller vas för växter och buketter, utan också som dekorativa lyktor eller som borddekorationer fyllda med dekorativa material och granuler.

Eftersom vissa modeller finns i tre olika storlekar, kan de också sättas ihop som en ensemble av flera...
Här finns ett brett urval av skålar, krukor, vaser och många andra behållare för plantering eller påfyllning av dekorativa föremål.

Oavsett om det är terrakotta-utseende, lera eller akryl - de olika modellerna av skålar, planterare och vaser är iögonfallande i hemmet och trädgården. Vi erbjuder också rätt containrar för vardagligt bruk av hobbyträdgårdsmästare och blomsterhandlare.

Plantera skålar, fönsterlådor, hängande korgar, planterare och redskap för blomsterhandlare och hobbyträdgårdsmästare

Växtkrukor gjorda av plast, lera och transparenta växtkrukor för orkidéer rekommenderas särskilt för försäljning av växter och blommor i blomsterhandlare. Inställningsvaserna är också lämpliga för PR-presentation av snittblommor.

För balkong och terrass är fönsterlådor, trafikljuskrukor och hängande korgar för plantering ögonfallare. Plantor finns också i olika former, till exempel som ett växtskors, växthjärta eller växtring. Dessa förformade kärl kan bearbetas ytterligare med blommig skum eller jord, torkade eller färska blommor för att utforma graven. För begravningsblommor erbjuder vi också gravvaser som kan ställas in eller placeras i marken.

Vardagliga föremål som vattenburkar ger också färg till trädgården, balkongen och terrassen. Förutom konventionella modeller för trädgårdsbevattning, hittar du också moderna vattenkannor i ljusa färger för inomhusbruk. Färgade planterare och underlägg i olika storlekar kompletterar vårt sortiment.

google_translate
Youtube Channel