För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Vårdekoration, konstgjorda tulpaner, sidenblommor, dekorativa tulpaner grön / grädde 12st

168 kr *

14,00 kr per bit

Leverans till 30. juni **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Konstgjorda tulpaner är mycket lämpliga för att göra långvariga vårdekorationer till påsk. Högkvalitativa sidenblommor som dessa dekorativa tulpaner ser så naturliga ut att de knappast känns igen som konstgjorda blommor i blomdekorationen.

Den gröna stammen är innesluten av två långa löv som leder till den något öppna kålen. Tulpanernas blommor är färska på vårgröna och vita och i en delikat vit och gul krämfärg.

Plug-in tulpaner, som kallas tulipa på latin, är perfekta för vårliknande påskarrangemang. Insidan av tulpanstammen är gjord av flexibel tråd som du kan använda för att böja blomhuvudena i form som du vill. Med den insvepta tråden i slutet av stammen kan de vackra konstgjorda blommorna enkelt sättas in i blommig skum, polystyren och halm. Detta ger dig möjlighet att skapa en vårkrans till ditt matbord som garanterat blir en hit med dessa sidenblommor! - En sådan tulpankrans är också en underbar dekor att hänga på din dörr eller fönster.

Men du kan också använda dekorativa blommor för en liten bordsvas och skapa underbara bordsdekorationer med dem hemma eller på det lilla bordet i en restaurang. Kombinera de vackra tulpanerna med andra tidiga blommor eller lägg till ett litet ljusarrangemang.

Plug-in tulpaner kommer till dig sorterade två gånger i en uppsättning på totalt 12. Setet innehåller 6 tulpaner vardera i grönt och vitt och i krämfärger.

Total längd: ca 15 cm
Blommans höjd: ca 5 cm
Blommodiameter: ca Ø3cm
Material: plast, sidenväv, tråd
Färg: grön, grädde, vit
Antal: 12 stycken, sorterade
Art.-nr.: 1120-86
Vikt: 0,38 kg
Leverans till: 30. juni **
Vårdekoration, konstgjorda tulpaner, sidenblommor, dekorativa tulpaner grön / grädde 12st
Vårdekoration, konstgjorda tulpaner, sidenblommor, dekorativa tulpaner grön / grädde 12st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.