För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Vattenmelon konstgrön 30 cm

429 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Om en riktig vattenmelon är för bra för att du ska kunna dekorera ditt bildskåp, ta en titt på den här konstgjorda varianten i grönt! De stora frukterna bör äntligen ätas, släcka törsten och inte bara stå dekorativt. För att fortfarande kunna använda sin optik och förbereda dina gästars aptit på den färska frukten är det tillrådligt istället att lita på konstgjord frukt. Om du vill dekorera din restaurang eller försäljningsrum på ett aptitretande men ändå hygieniskt sätt är det en bra idé att använda denna konstgjorda dekorativa frukt. Det är garanterat att inte ruttna, inte lockar buggar och ser alltid attraktivt ut.

Först vid en andra anblick kommer dina kunder att märka att det är konstgjord frukt - plastmelonen är exakt densamma som dess naturliga motsvarighet. Form och färg liknar den verkliga modellen till dess detalj. De typiska horisontella ränderna med de små ränderna kan också ses, vi ser den något ojämna ytan - även små bucklor införlivas i materialet. En liten stam avrångar den konstgjorda fruktens atmosfäriska utseende.

Den konstgjorda vattenmelonen i grönt är helt gjord av plast. Deras storlek är cirka 30 centimeter, deras diameter är cirka 24 centimeter.

Observera : Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion ! Håll dig borta från barn!

Storlek : ca 30 m
Diameter : Ø24cm
Färg : grön
Material : plast
Antal : 1 st

Art.-nr.: 805703
Vikt: 0,5 kg
Leverans till: 4. augusti **
Vattenmelon konstgrön 30 cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.