Växtpott viddvättad Ø26 / 20cm H20 / 16cm uppsättning av 2

179 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Korgkorgarna i det dekorativa varumärket VIANA är en mycket dekorativ växtkruka eller planterare som diskret tar naturliga material in i interiören. Planteringen består av en ram gjord av pilgrenar på ett tunt trägolv, tjockt lindat med pilgrenar. Det finns också en avtagbar plastinsats på insidan. Så du kan använda potten direkt för plantering. Ett foder med folie skulle fortfarande rekommenderas för att förhindra att träet lockar fukt.

Den naturliga blomkruken i fönsterbrädan eller ett bord och utrustad med en grön växt blir ett blickfång. Du kan kombinera planterare med andra modeller i naturbrunt och utforma ditt vardagsrum konsekvent genom att sätta medvetna kontraster i materialen.

Växtpotten gjord av vitt tvättade pilgrenar finns som en uppsättning av 2 delar. Den större korgen har en diameter på cirka 26 centimeter och den mindre cirka 20 centimeter. Korgarnas höjd motsvarar cirka 20 eller 16 centimeter.

Diameter upptill: ca Ø20cm / Ø26cm
Diameter botten inuti: ca 10 cm / 14 cm
Höjd: ca 16 cm / 20 cm
Färg: naturliga färger, tvättad vit
Material: trä, metall, plast
Antal: 2 stycken i en uppsättning
Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 68044
Vikt: 1,4 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Växtpott viddvättad Ø26 / 20cm H20 / 16cm uppsättning av 2
Växtpott viddvättad Ø26 / 20cm H20 / 16cm uppsättning av 2
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.