Band & presentband

Band, presentband och dekorationsband för florister

alla underkategorier på ett ögonblick

Band & presentband Kategoribeskrivning

Dekorativa band och fransar ger blommor, kransar och buketter som säger något och är oumbärliga för blomsterhandlare. Vare sig det gäller dekorationer och blommig dekorationer för årsdagar, firande firande, bröllop eller begravningar - antalet olika tillfällen är varierande, så är färger, mönster och material på band och fransar i vår online blomsterbutik. Här hittar du ett brett utbud av band, presentband och dekorativa band speciellt för blomsterhandlare.

Dekorativa band och presentband gjorda av siden, filt, ull, tyll och många andra material, från nätband till silkeband, ullband och tyllband till curlingband - många material som kan kombineras på något sätt garanterar ett oändligt antal dekorationsalternativ som uppfyller varje individuell kundförfrågan.
 
För sommarblommor eller gåvor är dekorationer gjorda av pottejp, filttejp och wicktråd i glada färger särskilt lämpliga. Med enkla eller flerfärgade, mönstrade eller tryckta presentband och dekorativa band kan du trylla fram lite konstverk från gåvor som är nästan för bra att packa upp. Bandtryck för band, kransband och skärmar Vi erbjuder fina kransband, svarta band och svart band speciellt för begravningar och gravdekorationer. Om så önskas kan kransbandet skrivas ut i olika teckensnitt och färger och avsluta med fransar. Du kan också beställa nationalitetsband i färgerna svart-rött-guld och skärmar i olika färgkombinationer. Vi trycker naturligtvis dina bågar, kransband, raster och band med personliga texter. Använd den praktiska slingkonfiguratorn för att designa ditt sorgband, skärp eller band individuellt med text, bild eller ett foto. Du kan hitta ett urval av begravningsord, kransbandtexter, kondoleanstalter och begravningscitat här.
 
 

Cat-ID: 16