Gravvaser

Kyrkogårdsvas plug-in vas

- %

Gravprydnader Sörjande blommor Gravvas med markspets L24cm Gravprydnader Sörjande blommor Gravvas med markspets L24cm

Gravprydnader Sörjande blommor Gravvas med markspets L24cm

98 kr

Gravprydnader Sörjande blommor Gravvas med ängel L29,5cm Gravprydnader Sörjande blommor Gravvas med ängel L29,5cm

Gravprydnader Sörjande blommor Gravvas med ängel L29,5cm

167 kr

Gravvas guld 33cm Gravvas guld 33cm

Gravvas guld 33cm

16 kr

Gravvas silver 28,5cm Gravvas silver 28,5cm

Gravvas silver 28,5cm

12 kr

Gravvas guld 28,5cm Gravvas guld 28,5cm

Gravvas guld 28,5cm

12 kr

Gravvas 42cm mörkgrön vas gravdekoration begravningsblommor 5st Gravvas 42cm mörkgrön vas gravdekoration begravningsblommor 5st

Gravvas 42cm mörkgrön vas gravdekoration begravningsblommor 5st

115 kr

23,00 kr per bit

Gravvaser

Våra mest populära varor baserat på kundorder. Uppdateras dagligen.


Bästsäljare
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.

alla underkategorier på ett ögonblick

Gravvaser Kategoribeskrivning

Som en del av att hantera sorg och bevara minnet är buketter och buketter alltid en del av sorgens kultur. Med gravvaser från Floristik24, din webbutik för minnesblomster och begravningsdekorationer, ser du till att blommig dekorationen varar så länge som möjligt. Du hittar också ett stort urval av vaser för graven, som poängterar med både finjakt och deras enkelhet.

Först och främst bör de grå gravvaserna nämnas, som är dekorerade med en ros och en lilja och har en ädel marmor. Till exempel går dessa mycket bra med en grå grav gjord av natursten och kompletterar graciöst gravdekorationen.

Titta också på de gyllene, smala blommavaserna för gravplatsen: dessa är belagda med en ädel guldfärg och ger därmed en elegant nåd som är mer än lämplig för varje gravplats. För detta ändamål är dessa vaser utrustade med en stift som låter dig sätta minnesvasen i marken.

De andra enkla gravvaser som du kan beställa billigt här har också en plugg. Färgerna sträcker sig från elegant silver till lugnt svart och harmoniserar med all grav design. Du kan också vara väldigt flexibel när du väljer dina buketter och också använda kortbundna buketter för att fira den döda söndagen, eftersom de bulbösa blommavaser från vårt sortiment erbjuder tillräckligt med utrymme för detta. Alla våra vaser är tillverkade av högkvalitativ plast och är därför väderbeständiga!
google_translate

Cat-ID: 163