Oasis stickmassa

Blommiga skumprodukter för alla tillfällen

alla underkategorier på ett ögonblick

Oasis stickmassa Kategoribeskrivning

Oasis är stickmassa för blommor, som kan användas som dekorationer, bröllopssmycken, begravningssmycken och som gåva. Vårt breda sortiment av mossor inkluderar blommor i olika former som vått blommor för färska blommor och torrt stickmassa för torkade blommor.

Förformat stickmassa för bildekorationer, borddekorationer, väggdekorationer och begravningsdekorationer

Speciellt för bröllopsblommor erbjuder vi brudbuketthållare med raka och ergonomiskt formade handtag som ligger optimalt i handen och håller blommorna fräscha länge på grund av det våta blommiga skummet. Hjärtformade blomskum för bordsdekorationer och som stativ ger en touch av romantik till en bröllopsdekoration. Steckmoos för klassiska bilsmycken är Autocorso eller Autodoppel-ringen det första valet. Med rätt vakuumsugkopp i sortimentet kan blommor ordnas ordentligt på bröllopsbilar och på alla andra släta ytor, till exempel som väggdekorationer. Rundt och fyrkantigt blomskum finns i olika storlekar för små till mycket detaljerade borddekorationer. Blött blommeskum kan beställas med eller utan gjutmatta.

Förutom blommor av Oasis och kransar är de hjärtformade blomskummallarna också lämpliga för begravningsblomster. Enskilda gravdekorationer kan designas med stickmassa för blommor i tvärform och bildramar med en yttre blomsterkant. För urnarrangemang och smycken erbjuder vi halva ringar som kan ställas in eller hängas på urnväggar. Fina torkade blomsterarrangemang fungerar bäst med torrt Oasis.

Cat-ID: 23