Hinkar Krukor Burk & zink

Metalldekoration av burk och zink – hinkar, skålar, vattenkannor

alla underkategorier på ett ögonblick

Hinkar Krukor Burk & zink Kategoribeskrivning

Behandla dina krukväxter i ett nytt hem med de vackra hinkar och krukor av burk och zink från Floristik24, webbshoppen för heminredning och pysselartiklar! Du hittar många olika utformade hinkar och skålar här, som charmigt presenterar varje växt som eleganta planterare. Upptäck också de dekorativa vattenkannorna och den ursprungliga metalldekorationen, med vilken du kan skapa sofistikerade blommor inomhus och utomhus. Alla får sina pengar värda när det gäller design och färgning: Metallplantorna är designade i antika, klassiska och samtida former och färger - ibland med intryck, ibland med mönster, ibland färgade och ibland helt enkelt i en vintage look!

Hinkarna och skålarna finns i formen ovala, runda eller som en kopp. Vissa har handtag, andra har dekorativa rephandtag och andra är helt enkelt designade utan något. Till exempel är zinkskålarna inte färgade och antingen finpolerade eller lätt tvättade i vitt och ser ut som antika skålar som utstrålar en rustik hus på landet. Du kan sedan plantera dessa med vackra sommarblommor och sedan presentera dem på en terrass, en fönsterhylla eller en byrå. Och växthinkarna i de vackra pastellfärgerna ger ett friskt liv i alla rum som får alla att lysa.

Med de söta lilla dekorativa vattenkannorna kan du skapa extraordinära blommadekorationer och inte bara glädja amatörsträdgårdsmästare! Alla har minst ett handtag och kan antingen användas som planterare eller direkt som en växtkruka. Detta kommer att lossa din växtdekoration på ett originellt sätt och visa tråkiga blomkrukor det röda kortet!
 
Om du vill ge din kreativitet mycket frihet när det gäller plantering, använd sedan den ovanliga metalldekorationen! Här kommer du att upptäcka troféer, kronor, tekannor, amforor, väskor och brickor, alla gjorda av metall och lämpliga för utsidan och insidan. Du kan använda dessa planterare för örter, blommor, balkong och husväxter. Använd den för att skapa en sensationell trädgårdsdekoration eller för att utforma din balkong med en hängande korg!

Cat-ID: 58