Burk hink med zinkfartyg

Ytterligare kategorier

Hinkar & skålar

Hinkar & skålar Dekorera dina rum med dekorativa hinkar och skålar från Floristik24, din omfattande dekorationsbutik nummer 1, och inspirerades av kreativa dekorationsidéer! Här hittar du ett stort urval av färgglada dekorativa hinkar samt enkla metallhinkar samt dekorativa tennskålar, som är färgade i alla regnbågens färger. Du kan sedan använda den för att bland annat presentera färgglada tidiga blomare vackert och på ett modernt sätt.

Skoporna med räfflade mönster och handtag i trevliga pastellfärger,...

Metalldekoration

Metalldekoration Med den moderna och eleganta metalldekorationen från Floristik24, onlinebutiken för innovativa dekorationsidéer, kan du dekorera ditt hem med originalmetallobjekt på nolltid! Den extraordinära metallsmycken utstrålar både elegans och stil och kan användas för olika dekorationer. Det omfattande urvalet erbjuder specialfunktioner från eleganta brickor för att hänga över små metallskålar med fötter till fina metallfigurer som inte finns överallt.

Använd till exempel en metallbricka och hänga...

Vattenburk

Vattenburk Oavsett om det är en fjäderliknande rumsdekoration eller som en smart dekoration för din terrass: De eleganta vattningslådorna från Floristik24, onlinebutiken för kreativa dekorationsidéer, kan användas som bordsdekoration, väggdekoration och trädgårdsdekoration och kan också användas som originella planterare tack vare sin runda mageform. I verklig stil har varje sprayburk ett handtag och ett duschhuvud, som endast används för dekoration.

Du hittar vår butik, bland annat olika färgade...
Behandla dina krukväxter i ett nytt hem med de vackra tennskoporna och zinkbehållarna från Floristik24, webbshoppen för heminredning och hantverksartiklar! Du hittar många olika utformade hinkar och skålar här, som charmigt presenterar varje växt som eleganta planterare. Upptäck också de dekorativa vattenkannorna och den ursprungliga metalldekorationen, med vilken du kan skapa sofistikerade blommor inomhus och utomhus. Alla får sina pengar värda när det gäller design och färgning: Metallplantorna är designade i antika, klassiska och samtida former och färger - ibland med intryck, ibland med mönster, ibland färgade och ibland helt enkelt i en vintage look!

Hinkarna och skålarna finns i formen ovala, runda eller som en kopp. Vissa har handtag, andra har dekorativa rephandtag och andra är helt enkelt designade utan något. Till exempel är zinkskålarna inte färgade och antingen finpolerade eller lätt tvättade i vitt och ser ut som antika skålar som utstrålar en rustik hus på landet. Du kan sedan plantera dessa med vackra sommarblommor och sedan presentera dem på en terrass, en fönsterhylla eller en byrå. Och växthinkarna i de vackra pastellfärgerna ger ett friskt liv i alla rum som får alla att lysa.

Med de söta lilla dekorativa vattenkannorna kan du skapa extraordinära blommadekorationer och inte bara glädja amatörsträdgårdsmästare! Alla har minst ett handtag och kan antingen användas som planterare eller direkt som en växtkruka. Detta kommer att lossa din växtdekoration på ett originellt sätt och visa tråkiga blomkrukor det röda kortet!

Om du vill ge din kreativitet mycket frihet när det gäller plantering, använd sedan den ovanliga metalldekorationen! Här kommer du att upptäcka troféer, kronor, tekannor, amforor, väskor och brickor, alla gjorda av metall och lämpliga för utsidan och insidan. Du kan använda dessa planterare för örter, blommor, balkong och husväxter. Använd den för att skapa en sensationell trädgårdsdekoration eller för att utforma din balkong med en hängande korg!

google_translate
Youtube Channel