Konstgjorda blommor

Sidenblommor, sidenblomsterarrangemang, textilväxter, konstgjorda växter, sidenbuketter, konstgjorda blommor

alla underkategorier på ett ögonblick

Konstgjorda blommor Kategoribeskrivning

Silkeblommor och konstgjorda växter i vårt sortiment är perfekta kopior av deras naturliga förebilder. Som en dekoration för bröllop och festliga tillfällen, som en borddekoration hemma eller på restauranger, ger de konstnärligt designade textilblommorna en vacker atmosfär.

Här hittar du ett stort urval av olika typer, gjorda av äkta siden, plast och högkvalitativa textilier. De konstgjorda och sidenblommorna finns tillgängliga individuellt, som en färdigbunden bukett, som en konstgjord växt i en kruka eller en konstgjord bukett.

Textilblommor, sidenblommor och konstgjorda växter som en bukett, bukett eller individuellt för dekorationer

Valet av enskilda prover sträcker sig från rosor, hortensior och krysantemum till allium, cymbidium och liljor till strelizier och orkidéer. Individuella sidenblommor och konstgjorda blommor är idealiska för vidare bearbetning till blommor, buketter och dekorationer. Konstgjorda växter i krukor som vit agapanthus, olika färgade orkidéer, blå, gula och röda penséer ser inte bara bedrägligt riktiga ut. Till skillnad från deras naturliga motsvarigheter håller de alltid.

Bundna buketter av konstgjorda rosor, sidenblommor, krysantemum, tulpaner, ranunculus, svarta susanne och schackblommor är omedelbart redo att användas som bordsdekorationer. Du kan också beställa färgglada blandade buketter av sidenblommor och textilblommor samt gräsmattor till påsk- och sommardekorationer. De konstgjorda rosa hjärtan, rosbladen märkta "Just Married" och miniporetter av skum är särskilt charmiga för bröllop.

Cat-ID: 52