Skålar, krukor & vaser

Blomkorgar och hängkorgar för plantering som blickfång!

alla underkategorier på ett ögonblick

Skålar, krukor & vaser Kategoribeskrivning

Här finns ett brett urval av skålar, krukor, vaser och många andra behållare för plantering eller påfyllning av dekorativa föremål.

Oavsett om det är terrakotta-utseende, lera eller akryl - de olika modellerna av skålar, planterare och vaser är iögonfallande i hemmet och trädgården. Vi erbjuder också rätt containrar för vardagligt bruk av hobbyträdgårdsmästare och blomsterhandlare.

Plantera skålar, fönsterlådor, hängande korgar, planterare och redskap för blomsterhandlare och hobbyträdgårdsmästare

Växtkrukor gjorda av plast, lera och transparenta växtkrukor för orkidéer rekommenderas särskilt för försäljning av växter och blommor i blomsterhandlare. Inställningsvaserna är också lämpliga för PR-presentation av snittblommor.

För balkong och terrass är fönsterlådor, trafikljuskrukor och hängande korgar för plantering ögonfallare. Plantor finns också i olika former, till exempel som ett växtskors, växthjärta eller växtring. Dessa förformade kärl kan bearbetas ytterligare med blommig skum eller jord, torkade eller färska blommor för att utforma graven. För begravningsblommor erbjuder vi också gravvaser som kan ställas in eller placeras i marken.

Vardagliga föremål som vattenburkar ger också färg till trädgården, balkongen och terrassen. Förutom konventionella modeller för trädgårdsbevattning, hittar du också moderna vattenkannor i ljusa färger för inomhusbruk. Färgade planterare och underlägg i olika storlekar kompletterar vårt sortiment.
 

Cat-ID: 18