Frukter & grönsaker

Konstgjorda frukter, grönsaker och bakverk

alla underkategorier på ett ögonblick

Frukter & grönsaker Kategoribeskrivning

Dekorativa frukter pryder varje rum på nolltid och är särskilt välkomna i köket eller matsalen. Dessutom utstrålar konstgjorda frukter och dekorativa grönsaker med sina starka färger en livlighet som lyser upp omgivningen. På Floristik24, din onlinebutik för dekorationsartiklar och hantverksmaterial, hittar du ett stort urval av dekorativa frukter och grönsaker, som båda inte skiljer sig från originalen vid första och andra anblicken. Från konstgjorda äpplen i olika storlekar och färger till kronärtskockor och svamp till drakefrukt och taggiga päron hittar du fruktigt dekorativt material för alla årstider och dekorativa idéer!

Du kommer att bli förvånad över hur snabbt vissa konstgjorda grönsaker kan tillföra värde till ditt kök. Ta till exempel röda, gröna och gula paprika, dekorativa morötter och löklökar eller en grönsaksblandning i nätet. På grund av den höga kvaliteten på bearbetningen känns de dekorativa grönsakerna väldigt verkliga tack vare den nya real-touch-egenskapen.

Det fina med det är att de vegetabiliska frukterna inte förstörs även vid höga temperaturer och alltid behåller sina ljusa färger. I princip kan du använda konstgjorda frukter och grönsaksbitar som dekorationer året runt.
Eller så skapar de helt enkelt dekorationer som är anpassade efter säsongen. Ta till exempel några dekorativa ekollonar, kastanjer, ett färgstarkt sortiment av pumpor för en höstdekoration och kombinera sedan det hela med äpplen och apelsiner. Vi erbjuder också frukt och nötter på en pinne i vår dekorationsbutik, som du enkelt kan infoga i en adventskrans eller en höstarrangemang.
En dekorativ höjdpunkt för skyltfönstret, filminspelningen eller möbelutställningen är å andra sidan det underbara brödet och bakverk: På Floristik24 kan du köpa ett rikt urval av bedrägligt riktiga matdockor av hög kvalitet till låga priser! Denna bageridekoration kännetecknas av sin fantastiska realism: krispigt bröd, frestande tårtor och till och med stora dekorativa kakor för skyltfönstret får kundens mun att vattna eller ge liv och färg till en köksutställning.

Cat-ID: 53