Trådvaror

Tråd, dekorativa trådvaror och floristnålar

alla underkategorier på ett ögonblick

Trådvaror Kategoribeskrivning

Trådvaror som tråd, dekorativa trådvaror och floristnålar är en del av basutrustningen för blomsterhandlare, men hobbyister hittar också ett stort urval av trådvaror i vår välfyllda onlinebutik, som kan användas på olika sätt.

Det breda produktsortimentet erbjuder alla material som behövs i professionell blomsterhandel. Vare sig det är lindningstråd eller pluggtråd för att knyta kransar eller speciell gerberatråd för fixering av en enda gerberablomma, det finns exakt rätt verktyg för alla ändamål. För tillverkning av blomsterarrangemang och borddekorationer är kransringar, halmstommar, pärlsnålar eller floristtråd användbara redskap för att fästa de enskilda delarna.

Dekorativa trådvaror för kreativ design i blomsterhandel

Förutom trådvaror som används för fästning och inte borde vara synliga i den färdiga produkten, finns det ett stort antal trådar som används för dekorationsändamål. Glittertråd eller ängelhår, buljongtråd eller buljongeffekttråd kan deformeras efter önskemål och draperas runt mossnät, blommor eller andra dekorativa föremål.

Repertoaren av aluminiumtråd i olika färger och diametrar, som en rund tråd eller platt tråd, täcker alla krav i vardagens behov för professionella blomsterhandlare. Tråd gjord av koppar, guldfärgad, silverfärgad eller färgad - variationen av design för hobbyister och blomsterhandlare är nästan obegränsad. Från murgröna nålar till sexkantigt nät till det finaste fehåret, våra högkvalitativa dekorativa trådföremål perfekt för alla blommor och växter.

Cat-ID: 31