Dekorativa trådvaror

Ytterligare kategorier

Aluminiumtråd

Aluminiumtråd Upptäck de olika hantverksidéerna som du kan implementera med aluminiumtråd! Hos Floristik24, onlinebutiken för hantverksmaterial och dekoration, kan du få ett stort urval av aluminiumtråd, plåttråd av aluminium och trådskruvar i olika storlekar och färger. Du kan till exempel beställa grön, guld, silver, röd och svart aluminiumtråd billigt online här. Till exempel, skapa en vacker galge för ett fönster, en söt blomma som en bordsdekoration eller en julkula till julgranen från bindningstråden....

Blommabindande tråd

Blommabindande tråd Designa dina egna blommadekorationer som en professionell själv! Med blommabindningstråden från Floristik24, onlinebutiken för professionella hantverkstillbehör, kan du skapa en dörrkrans, ett bordarrangemang eller en blomsterdekoration för fester själv. Använd till exempel vågringarna av hög kvalitet, som också kallas kransfästen, för att skapa en kransbas som du kan binda vingrenar, grangrenar, kottar, torra växter, figurer, ljusstakar, mossa, blomskum och även halm.

Och om du sedan...

Dekorativa stift och dekorativa pärlor

Dekorativa stift och dekorativa pärlor Vackert och extremt praktiskt: Med smyckestift och dekorativa pärlor från Floristik24, onlinebutiken för kreativa hobbyister, kan dukarna fastna och dekoreras samtidigt som originella smyckesidéer kan realiseras. Här hittar du pärlor i olika storlekar och färger som äpplegrön, röd, guld, orange, rosa, silver och turkos. Dessa pärlor har också hål och kan sedan användas för att tillverka smycken som armband och kedjor samt för att dekorera girlander och små bordarrangemang.

Sedan kan du...

Hantverkstråd

Hantverkstråd Var uppmärksam på kreativa hobbyister: På Floristik24 kan du beställa ett stort urval av färgade hantverkstrådar i många former och färger billigt online! Här kan du hitta fin myttråd i guld, brun, grön, silver, röd, koppar och rosa, till exempel. Du kan sedan använda den dekorativa lacktråden för att binda din bonsai, för att dekorera små smycken och också för att dekorera en blommadekoration. Med bouillontråden och bouilloneffekttråden kan du också ställa in eleganta, moderna accenter i ditt...

Papperstråd

Papperstråd Vilket mångsidigt hantverksmaterial! Papperstråden från Floristik24, onlinebutiken för professionella hantverkstillbehör, består huvudsakligen av en metalltråd och lindades sedan tätt med färgat papper. Så du kan inte bara ge dina växter stöd när du odlar grönsaker eller binder arbetsstyckena när du tillverkar med trä, utan också gör små figurer själv och förfinar fönsterdekorationer!

Ta till exempel en papperssladd i rött och bilda ett litet hjärta ur det, som du kan använda som...
Blomtråd, pinne och järnstift
är en del av basutrustningen för blomsterhandlare, men hobbyister hittar också ett stort urval av trådvaror i vår välfyllda onlinebutik, som kan användas på olika sätt.

Det breda produktsortimentet erbjuder alla material som behövs i professionell blomsterhandel. Vare sig det är lindningstråd eller pluggtråd för att knyta kransar eller speciell gerberatråd för fixering av en enda gerberablomma, det finns exakt rätt verktyg för alla ändamål. För tillverkning av blomsterarrangemang och borddekorationer är kransringar, romerska, pärlsnålar eller disktråd användbara redskap för att fästa de enskilda delarna.

Dekorativa trådvaror för kreativ design i blomsterhandel


Förutom trådvaror som används för fästning och inte borde vara synliga i den färdiga produkten, finns det ett stort antal trådar som används för dekorationsändamål. Glittertråd eller ängelhår, buljongtråd eller buljongeffekttråd kan deformeras efter önskemål och draperas runt mossnät, blommor eller andra dekorativa föremål.
Repertoaren av aluminiumtråd i olika färger och diametrar, som en rund tråd eller platt tråd, täcker alla krav i vardagens behov för professionella blomsterhandlare. Tråd gjord av koppar, guldfärgad, silverfärgad eller färgad - variationen av design för hobbyister och blomsterhandlare är nästan obegränsad. Från murgröna nålar till sexkantigt nät till det finaste fehåret, våra högkvalitativa dekorativa trådföremål perfekt för alla blommor och växter.

google_translate
Youtube Channel