Blomsterartiklar

Ytterligare kategorier

Dispenser & enheter

Dispenser & enheter Här hittar du automater och utrustning för basutrustningen i en blomsterhandlare eller trädgårdscenter samt verktyg som blomsterhandlare och trädgårdsmästare behöver för sitt dagliga arbete. Våra automater för folier och papper finns i olika storlekar och varianter. Beroende på möbler och butiksstorlek kan du beställa väggdispenser, bordsdispenser eller underbord. Oavsett om flera rullar är monterade en över den andra på väggen, som enskilda rullar under eller på ett arbetsbord - våra automater...

Förpackning för blomman

Förpackning för blomman Oavsett om det är din färgglada bukett, din nybearbetade blomsterarrangemang, dina krukväxter eller helt enkelt för din örtkruka - film av hög kvalitet och förpackning för blommorna, som också ser riktigt chic ut, behövs alltid! Som en viktig del av blomsterhandlarnas behov kan du betona dina färska snittblommor med stretchomslag, blommig dekorationsfolie, ärmpapper, blommig siden, en blommepåse eller crepe papper genom förstklassig inpackning och också transportera dem praktiskt!

I vår...

Halmkrans & halmstrå

Halmkrans & halmstrå Om du vill göra en dörrkrans, ett valentinhjärta eller en påskkrans själv - en halmkrans och en halmkräm är det mest lämpliga! De erbjudna halmkransarna, halmromarna och hökransarna från vår onlinebutik består av naturprodukterna halm och hö och passar perfekt för dekoration, hantverk och dekorering. Så du kan skapa en bröllopskrans, jubileumskrans, födelsedagskrans eller helt enkelt en dekorativ krans som väggdekoration för ditt hem.

Och som en bordsdekoration för din familjfirande,...

Jubileumsnummer

Jubileumsnummer En magnifik jubileumsfeiring inkluderar utan tvekan den magnifika dekorationen på festplatsen och naturligtvis borde inte en sak saknas: jubelnumret. I vår onlinebutik hittar du rätt nummer för varje tillfälle, oavsett om du vill fira en milstolpe födelsedag, ett silverbröllop eller ett företagsjubileum. Dessutom erbjuder vi jubileumsnummer i olika mönster, till exempel att klistra in och i form av kransar. Så du kan designa festdekorationen efter dina önskemål.

Klassiska jubileumsnummer med...

Konsumtionsvaror

Konsumtionsvaror Vattenburkar, etiketter, tejp, knivar, halmkransar och mycket mer - här kan blomsterhandlare och trädgårdsmästare hitta saker för dagligt arbete med blommor, växter, blommor och dekorativa föremål. Du kan beställa användbara verktyg online till överkomliga priser som enskilda artiklar eller i ett praktiskt lagringspaket.

Smarta hjälpmedel är stödrör och rör för fina blommor med långa stjälkar. Skyddad med slangen eller röret förhindrar att den känsliga stammen bryts eller kramar. Ett...

Lim & band

Lim & band Om du vill trylla fram konstnärliga blommor, arrangemang och borddekorationer, behöver du också rätt utrustning. Lim och tejp är en integrerad del av det dagliga arbetet med blomsterhandlare och trädgårdscentra. Här hittar du olika lim för olika typer av användning i blomsterhandlare eller för den erfarna hobbyisten. Limen och tejpen i blomsterhandeln online butik är inte bara lämpliga för professionellt bruk, utan är också idealiska för hobbyister, skolor och klubbaktiviteter.

Presentväskor & bärväskor

Presentväskor & bärväskor Oavsett om du vill packa och presentera en gåva på ett effektivt sätt eller vill transportera din shopping på ett praktiskt och snyggt sätt - kan du få presentpåsar och påsar från Floristik24, din webbutik för hantverk och dekorativa föremål, i olika design och storlekar! Här hittar du presentpåsar till jul och påsk, flaskpåsar till nyårsafton och även presentpåsar till din födelsedag! Du kan också flexibel anpassa de vackra påsarna till dina presenter - oavsett om det är en syltburk, en...

Speciella sprayer

Speciella sprayer Vare sig det gäller färg, dekor eller för en längre hållbarhet - de mest varierande effekterna kan uppnås med speciella sprayer. Här hittar du många sprayer för att effektivt förfina blommor, blommor, kransar och dekorationer. Med färgsprays kan både subtila och ovanliga färg accenter skapas. Färgsprej som mossspray kan intensifiera de naturliga färgerna på blommor och arrangemang utan att verka konstgjorda. Glitter sprayer ger buketter och blommor en glittereffekt.

Doftspray,...
Design, hantverk och dekorera som professionella med det stora utbudet av blomsterhandlare från Floristik24, den prisvärda webbutiken för dina dekorationsidéer! Här hittar du professionella verktyg som sekatörer, splinters, blomsterknivar och heta limpistoler samt förnödenheter som trädgårdshandskar, örtsax och vattenburkar. Upptäck också guld- och silverföremålen som du kan använda för att avrunda dina skapelser - detta går också med en effektiv specialspray! Du kan sedan använda det för att spraya dina arrangemang med en vacker glans och med en spännande färg som guld eller för att hjälpa mossa i en växtdekoration för att få en ny glans.

Och det är inte allt! Använd jubileumsnummer för att dekorera ditt födelsedagsfest, silverbröllop och också ett presentpaket eller födelsedagstårta. Gör en vacker födelsedagkrans från en halmkrans och linda den med ett speciellt tejp. I kombination med spraylim kan du sedan fästa graciösa och ädla naturliga dekorationer till din krans och därmed skapa en mycket individuell dekoration för varje tillfälle.

I vår onlinebutik hittar du alltid rätt presentpåse i röda, orange, naturliga eller olika, söta julmotiv. Vinflaskor, böcker och burkar med hemgjord sylt passar också in där. Och om du hellre vill ge bort en underbart doftande örtkruka eller en krukväxt, ta sedan en chic, färgglad planterare och en manschett med vilken du kan dekorera din blommagåva ytterligare.

En mängd produkter av hög kvalitet väntar på dig, som du kan beställa enkelt och billigt online. Vårt professionella leveranssystem garanterar dig snabb leverans och om du har några frågor eller förslag, kontakta bara vår vänliga och kompetenta kundservice!


google_translate
Youtube Channel