Floristtillbehör

Tillbehör och material för florister och blomsterhandlare

alla underkategorier på ett ögonblick

Floristtillbehör Kategoribeskrivning

Design, hantverk och dekorera som professionella med det stora utbudet av blomsterhandlare från Floristik24, den prisvärda webbutiken för floristtillbehör och dina dekorationsidéer! Här hittar du professionella verktyg som sekatörer, splinters, blomsterknivar och heta limpistoler samt förnödenheter som trädgårdshandskar, örtsax och vattenburkar. Upptäck också guld- och silverföremålen som du kan använda för att avrunda dina skapelser - detta går också med en effektiv specialspray! Du kan sedan använda det för att spraya dina arrangemang med en vacker glans och med en spännande färg som guld eller för att hjälpa mossa i en växtdekoration för att få en ny glans.

Och det är inte allt! Använd jubileumsnummer för att dekorera ditt födelsedagsfest, silverbröllop och också ett presentpaket eller födelsedagstårta. Gör en vacker födelsedagkrans från en halmkrans och linda den med ett speciellt tejp. I kombination med spraylim kan du sedan fästa graciösa och ädla naturliga dekorationer till din krans och därmed skapa en mycket individuell dekoration för varje tillfälle.

I vår onlinebutik hittar du alltid rätt presentpåse i röda, orange, naturliga eller olika, söta julmotiv. Vinflaskor, böcker och burkar med hemgjord sylt passar också in där. Och om du hellre vill ge bort en underbart doftande örtkruka eller en krukväxt, ta sedan en chic, färgglad planterare och en manschett med vilken du kan dekorera din blommagåva ytterligare.

En mängd produkter och floristtillbehör av hög kvalitet väntar på dig, som du kan beställa enkelt och billigt online. Vårt professionella leveranssystem garanterar dig snabb leverans och om du har några frågor eller förslag, kontakta bara vår vänliga och kompetenta kundservice!

Cat-ID: 19