För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Dekorativ persika Konstgjorda frukter Ø7cm

50 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Denna högkvalitativa konstgjorda persika animerar dig nästan att bita i den! Persikan, även Prunus persica, är en art av Prunus-släktet inom rosfamiljen (Rosaceae). Känd i Kina redan 2000 f.Kr. och växer nu nästan överallt i världen. Det är helt enkelt fascinerande hur denna dekorativa frukt verkar lika naturlig som originalet. Även den typiska fluffiga ytan på persikaskinnet tänkte på!
 
Designa en tilltalande fruktvisning för dina gäster och kunder med dessa konstgjorda persikor. Oavsett om en isbar, restaurang eller juice bar, en attraktiv presentation av dina ingredienser gör att du helt enkelt vill ha mer! Du behöver dock inte oroa dig för att den konstgjorda persiken förstörs. En fördel jämfört med riktig frukt! Kombinera detta med andra högkvalitativa dekorativa frukter och det skapar en sommarstämning!
 
Diametern är cirka 7 centimeter.

Observera:
Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Håll dig borta från barn!

Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.

Diameter: ca Ø7 cm
Färg: persika, brun
Material: plast
Antal: 1 st
Art.-nr.: 510087-32
Vikt: 0,2 kg
Leverans till: 4. augusti **
Dekorativ persika Konstgjorda frukter Ø7cm
Dekorativ persika Konstgjorda frukter Ø7cm
Dekorativ persika Konstgjorda frukter Ø7cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.