Oasis färgad

Blommigt skum från Rainbow produktsortiment från Oasis

Oasis färgad

Våra mest populära varor baserat på kundorder. Uppdateras dagligen.


Bestseller
*   Alla priser inkl. 25 % Moms, plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.

alla underkategorier på ett ögonblick

Oasis färgad Kategoribeskrivning

När det blir färgstarkt börjar det roliga: Medan färgad Oasis tidigare handlade om laminering, gömning och täckning, erbjuder Rainbow-serien stickmassor i ett trendigt utbud av färger. På detta sätt blir enkla block och rent funktionell blommakomposition blickfångare och designelement som stimulerar kreativitet.

På Floristik24 hittar du alla klassiker för dessa floristiska tillbehör i många fantastiska färger: Förutom tegelstenar erbjuder vår onlinebutik ett stort urval av bollar, cylindrar och kottar. Här hittar du allt du behöver för ett professionellt arrangemang. Och bäst av allt: De färgglada blommesvamparna är inte det vanliga våta skummet utan är också lämpliga för sidenblommor, konstgjorda växter och torr blommor tack vare sin höga blomkraft. Medan du bara behöver vattna det lite oftare när du använder det som ett nytt Oasis, har detta Oasis att du sparar tid och material!

Det är därför den färgade plug-in-blandningen inte bara är attraktiv för professionella blomsterhandlare, utan också perfekt för dekorationsentusiaster och blomsterälskare för att skapa färska blomsterarrangemang och torkade blomsterarrangemang - naturligt färgsnabbt!

När den väl är vattnad verkar färgen lite starkare. Det är därför mindre former som Rainbow Mini Cubes kommer till sin rätt tillsammans med färgglada blommor! De härliga kanapéerna av stickmassa är särskilt uppfriskande: de kan användas för att ordna vackra solitaires som blickfångare eller för att skapa brickor med små blomsterpresenter att ta bort för gästerna. Eller sätt bra accenter i blomsterarrangemang, bordsdekorationer eller dekorplattor!

Designpanelerna i vått stickmassa erbjuder ännu mer individualitet: denna Oasis pad kan inte bara klippas i storlek utan är också lämplig för att klippa ut.

Cat-ID: 228