För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Konstgjord mangogul 13cm

71 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Ge din heminredning en exotisk stil med denna konstgjorda mango i gult, som har en fascinerande verklig beröringseffekt på ytan! Den dekorativa mango imiteras mycket realistiskt från frukt av mangoträdet, även känt som Mangifera indica. Du kan redan se detta från form och färg, och särskilt från skalet, som är mycket mjukt och smidigt och har en mycket lätt glans. Den dekorativa frukten uppträder alltså som en mogen mango och passar underbart i en fruktdekoration.

Tack vare den sommarliga färggradienten av gult och orange, förbättrar den konstgjorda frukten märkbart varje borddekoration och gör att du vill ha en fruktsallad och en fruktig chutney. Du kan också fylla i en fruktskål med den eller förfina en köksdekoration och placera den konstgjorda mangofrukten på en hylla eller på arbetsytan. Dessutom kan du dekorera en trädgårdsfest och en buffé med den dekorativa frukten på sommaren och ge dina gäster en aptitretande atmosfär.

Den konstgjorda mango i gult har en längd på cirka 13 centimeter och en diameter på cirka 7 centimeter.

Längd: cirka 13 cm
Diameter: ca Ø7 cm
Färg: gul, orange, brun
Material: plast
Antal: 1 st

Observera:
Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!

På grund av den moderna Real-Touch-ytan är den konstgjorda frukten känslig för värme och kan lämna rester på ytorna.
Art.-nr.: 65270
Vikt: 0,15 kg
Leverans till: 4. augusti **
Konstgjord mangogul 13cm
Konstgjord mangogul 13cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.