Växthjärta av vinstockar 21 cm x 35 cm

70 kr *

Leverans till 27. januari **

Frakt inom 24 timmar

Endast 3 kvar i lager.

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Spray kärlek i din höstdekoration med detta vackra planteringshjärta av vinstockar. Planteraren består av ett nätverk av mycket filigran, naturliga vinstockar, som är flätade runt en stabil trådram. En hjärtformad urtag i mitten av den dekorativa behållaren inbjuder dig att plantera. Så du kan börja direkt, eftersom planteraren för plantering från VIANA-produktlinjen redan är fodrad med robust växtfilm. Du behöver bara lite högkvalitativ jord och du kan plantera planteraren enligt din smak.

Vinrankan i form av ett hjärta smalnar mot toppen, både i höjd och bredd. Sammantaget är den cirka 35 centimeter lång och maximalt cirka 21 centimeter bred. Vid sin bredaste punkt är den cirka 12,5 centimeter hög vid toppen cirka 5 centimeter. Fördjupningen för själva planteringen är fodrad med plastfilm för plantering, ungefär 14 centimeter lång och cirka 10 centimeter bred. Den smalnar som hela växthjärtat och har ett djup som sträcker sig från cirka 9 centimeter till cirka 5 centimeter högst upp.

Längd : ca 35 cm
Bredd : ca 21 cm
Höjd : ca 4 cm - 12,5 cm
Längd planterare : ca 14 cm
Breddplanterare : ca 10 cm
Djup planterare : ca 5 - 9 cm
Färg : brun
Material : trä, metall, plast
Antal : 1 st

Obs: Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.

Artikel nr.: 88198
Vikt: 0,45 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Växthjärta av vinstockar 21 cm x 35 cm
Växthjärta av vinstockar 21 cm x 35 cm
Växthjärta av vinstockar 21 cm x 35 cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.