För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Aluminiumtråd 2mm 100g Bordeaux

69 kr *

5,75 kr per m

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Låt ditt mors dag arrangemang verkligen komma till sin egen och installera denna aluminiumtråd i Bordeaux! Oavsett om du helt enkelt lindar arrangemanget med det eller bildar små hjärtan som du sedan integrerar - tack vare den eleganta färgen ger hantverkstråden varje dekor en ädel touch. Den mörka, mjuka röda nyansen passar också mycket bra i en juldekoration: Bind bara en adventskrans med tråden och fäst sedan tallgrenar, kottar och en jultomtenfigur till den.

Du kan också använda tråden för att böja figurer som stjärnor och hjärtan själv, som du kan hänga som julgransdekorationer och också som fönsterdekorationer. Men även en bukett blommor till alla hjärtans dag kan vackert dekoreras med hantverkstråden. Och om du fortfarande letar efter en presentidé att göra själv, gör sedan en drömmande rosbrosch ur tråden!

Aluminiumtråden i Bordeaux har en längd på cirka 12 meter och lindas i en rulle i en plastpåse. Diametern för den runda metalltråden är cirka 2 millimeter och det hela väger cirka 100 gram.

Diameter : ca Ø2mm
Längd : ca 12m
Färg: bordeaux
Material : aluminium
Vikt: 100 g
Egenskaper: flexibel, mjuk, lätt att forma, dimensionellt stabil

Art.-nr.: 1866-03
Vikt: 0,15 kg
Leverans till: 4. augusti **
Aluminiumtråd 2mm 100g Bordeaux
Aluminiumtråd 2mm 100g Bordeaux
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.