För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Aluminiumtråd 2mm 100g röd

69 kr *

5,75 kr per m

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Gör dina egna juldekorationer med denna mångsidiga röda aluminiumtråd! Forma till exempel julstjärnor eller hjärtan av tråd och dekorera ditt fönster med dem. Eller böj smycketråden till en sfärisk form och skapa en modern dekoration till din julgran. Eller skapa ädla blomstrar och spiraler och dekorera ett jularrangemang med färska tallgrenar: på kort tid kan du skapa en individuell bordsdekoration som kommer att glädja dina nära och kära.

Till och med små presenter och souvenirer kan enkelt tillverkas av denna dekorativa tråd. Böj till exempel en liten julängel och lägg den här söta figuren som ett blickfång på en presentförpackning. Eller skapa små dekorativa figurer som fönsterdekorationer och ge dem bort som kablar.

Den röda aluminiumtråden lindad i en rulle har en diameter på cirka 2 millimeter och en längd på cirka 12 meter. Använd inte bara böjtråden under adventssäsongen: säsongsdekorationer och modern blomsterhandlare, självgjorda modesmycken och små presenter - realisera många kreativa idéer med denna flexibla och dimensionellt stabila aluminiumtråd!

Diameter : ca Ø2mm
Längd : ca 12m
Färg: röd
Material : aluminium
Vikt: 100 g
Egenskaper: flexibel, mjuk, lätt att forma, dimensionellt stabil

Art.-nr.: 1866-19
Vikt: 0,15 kg
Leverans till: 4. augusti **
Aluminiumtråd 2mm 100g röd
Aluminiumtråd 2mm 100g röd
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.