För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Aluminiumtråd 2mm 100g rosa

69 kr *

5,75 kr per m

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Ett mångsidigt redskap för din hantverkstad! Skapa underbara borddekorationer till din födelsedagsfest med denna aluminiumtråd i rosa. Forma helt enkelt små hjärtan och curlicues och dekorera en blomkruka eller bord. Den delikata rosa färgen på dekorstråden står bra mot gröna växter. Så du kan också använda aluminiumtråden för att fixa en blombukett eller en krans.

Använd inte bara dekorstråden i blomsterhandel. Skapa filigran dekorativa figurer som väggdekorationer eller fönsterdekorationer. Eller design dina egna modesmycken genom att skapa spiraler som örhängen eller fint utsmyckade armband från hantverkstråden. Du kan också underbart kombinera böjtrådar i olika färger.

Den rosa aluminiumtråden har en diameter på cirka 2 millimeter och en längd på cirka 12 meter. Den hoprullade tråden kan enkelt förkortas och bearbetas med hantverksverktyg som hammare och tång. Tack vare det högkvalitativa utförandet behåller dina utsmyckningar och trådfigurer pålitligt sin form efter att de har designats.

Diameter : ca Ø2mm
Längd : ca 12m
Färg: rosa
Material : aluminium
Vikt: 100 g
Egenskaper: flexibel, mjuk, lätt att forma, dimensionellt stabil

Art.-nr.: 1866-18
Vikt: 0,15 kg
Leverans till: 4. augusti **
Aluminiumtråd 2mm 100g rosa
Aluminiumtråd 2mm 100g rosa
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.