För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Aluminiumtråd Ø2mm 500g 60m röd

213 kr *

3,55 kr per m

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Se till att använda den röda aluminiumtråden för att designa en valentinbukett och få en extravagant accent i ditt arbete! Till exempel kan du böja ett eller flera hjärtan ur tråden och sedan sätta in dem i det vackra arrangemanget eller hänga dem individuellt som en elegant fönsterdekoration. Och som en söt spridningsdekoration passar metallhjärtan också mycket bra på vardagsrummet för födelsedagskaffe eller som ett sött hängande för en födelsedagspresent.

Och om du odlar buskar och grönsaker i din trädgård som behöver ett tillväxthjälp, som tomater, kan du också använda den stabila fästtråden för detta. Naturligtvis kan du också använda metalltråden för att skapa vackra smycken som alltid kommer att bli mycket väl mottagna som en presentidé av kära vänner. Så du kan enkelt skapa individuella ringar, fotled och armringar med rätt verktyg.

Den röda aluminiumtråden har en diameter på cirka 2 millimeter och en längd på cirka 60 meter. Förpackad i en skyddsväska har hantverkstråden, som är formad till ringar, en totalvikt på cirka 500 gram.

Diameter : ca Ø2mm
Längd : ca 60m
Färg: röd
Material : aluminium
Vikt: 500 g
Egenskaper: flexibel, mjuk, lätt att forma, dimensionellt stabil

Art.-nr.: 1867-19
Vikt: 0,62 kg
Leverans till: 4. augusti **
Aluminiumtråd Ø2mm 500g 60m röd
Aluminiumtråd Ø2mm 500g 60m röd
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.