För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Aluminiumtråd Ø2mm 500g 60m turkos

213 kr *

3,55 kr per m

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Försköna dina anläggningar med denna aluminiumtråd i färskt turkos! Få den flexibla lindningsledningen i form enligt dina önskemål. Dekorera till exempel en födelsedagsbukett med små trådhjärtor och ringar. Eller ta med de enskilda elementen i ditt blomarrangemang med den färgglada blomstertråden och använd den för att fixa ditt arrangemang.

Använd inte bara denna mångsidiga dekortråd för att knyta buketter och dekorera dina växtkrukor. Du kan också skapa dina egna individuella rumdekorationer och implementera många idéer i modellframställning. Till exempel, hantverk trendiga tråddekorationer som du kan dekorera med pärlor och konstgjorda blommor: en attraktiv dekoration för ditt fönster eller utställningsställ.

Den turkosa aluminiumtråden har en diameter på cirka 2 millimeter och är cirka 60 meter lång. Använd denna smycketråd för att implementera många idéer inom blommor och dekor, men också i modellframställning. Eller tänk på dina nära och kära trendiga smycken som armband eller filigranringar: du kommer att märka att designalternativen med denna aluminiumtråd är nästan obegränsade!

Diameter : ca Ø2mm
Längd : ca 60m
Färg: turkos
Material : aluminium
Vikt: 500 g
Egenskaper: flexibel, mjuk, lätt att forma, dimensionellt stabil

Art.-nr.: 1867-27
Vikt: 0,62 kg
Leverans till: 4. augusti **
Aluminiumtråd Ø2mm 500g 60m turkos
Aluminiumtråd Ø2mm 500g 60m turkos
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.