För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Baby banan flerårig konstgjord grön 13cm

178 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Om du vill göra din försäljningsräknare aptitretande och ändå hygienisk, ta en titt på denna konstgjorda babybanan perenn i grönt. Eftersom det konstgjorda bananträdet är tillverkat av plast kan det varken ruttna eller locka skadedjur. Å andra sidan är plastbanan designad så realistiskt att du vill ta bort en frukt och njuta av den med glädje.

Fram till de minsta detaljerna är den konstgjorda frukten dess naturliga motsvarighet. Inte bara att stammen ser riktigt verklig ut. Även de individuella konstgjorda frukterna har olika färger och storlekar - precis som i naturen! Detta förstärker ytterligare det realistiska helhetsintrycket. Det kan också användas till exempel för att skapa en underbar bordsdekoration för en sommarmiddagsfest under öppen himmel.


Den konstgjorda babybanan perenn i grönt är helt gjord av plast. Deras längd är cirka 13 centimeter, deras bredd är cirka 16 centimeter. Bananernas storlek är mellan cirka 6 och 8 centimeter. Det finns 8 plastfrukter på varje perenn.

Längd : cirka 13 cm
Längd (bananer) : ca 6 - 8 cm
Bredd : 16 cm
Färg : grön, gul, naturlig
Material : plast
Antal : 1 st

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 510053-42
Vikt: 0,1 kg
Leverans till: 4. augusti **
Baby banan flerårig konstgjord grön 13cm
Baby banan flerårig konstgjord grön 13cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.