För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Banankeramik 12cm 3st

139 kr *

46,33 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Visste du att bananfrukten faktiskt är ett bär botaniskt? Det är svårt att tro, eller hur? Som en av de mest populära frukterna i världen är paradisfiken, även kallad, helt enkelt en del av vardagen. Med denna högkvalitativa fruktskulptur av Musa, som den är känd botaniskt, kan du designa riktigt eleganta dekorativa höjdpunkter. Eftersom den dekorativa frukten består av högkvalitativ glaserad keramik, vars yta skimrar bra och reflekterar ljuset. Sådana eleganta dekorativa frukter gjorda av keramik är helt trendiga och ger snabbt en tilltalande friskhet och stora färg accenter till inredningen.

Ordna helt enkelt den dekorativa bananen i köket, på matbordet eller i ditt fodral. Detta skapar en särskilt exotisk atmosfär, särskilt i samband med andra frukter. Använd eleganta dekorativa skålar i silver eller en etagere för presentationen, som du sedan kan använda som borddekoration.

Den gula bananen från VIANA tillverkad av glaserat keramik kommer i en uppsättning av tre. Dimensionerna på fruktskulpturen är ungefär 12 x 3 x 5 centimeter.

Storlek: ca 12 cm x 3 x 5 cm
Färg: grön, gul
Material: keramik
Antal: 3 stycken

Obs: Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.
Art.-nr.: 63664
Vikt: 0,3 kg
Leverans till: 4. augusti **
Banankeramik 12cm 3st
Banankeramik 12cm 3st
Banankeramik 12cm 3st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.