För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Dekorativ granatäpple röd 9,5 cm 4st

158 kr *

39,50 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Detta konstgjorda granatäpple i ett paket med fyra ger dig ljusröd prakt! Den konstgjorda frukten av det exklusiva dekorativa varumärket Viana är målsatt: den imiterar skålens struktur mycket exakt och inspirerar med subtila färgövergångar. Den karakteristiska stjärnformade stilken är svart och, tack vare denna kontrast, ser den också mycket slående ut i en stor fruktkorg.

Med sin djupa röda färg ger den röda dekorativa granatäpplet ett effektivt dekorativt element till din fruktdekoration: i kombination med exotiska frukter håller den till och med sin plats bredvid ananas, mango eller banan. Flera dekorativa äpplen, till exempel i en blå och vitglasad keramisk skål, resulterar i en imponerande borddekoration. Oavsett om det är i skyltfönstret eller på en filmuppsättning, imponerar dummy-maten med en hög grad av realism och förstör inte. Det konstgjorda granatäpplet, som en gammal gröda, har också ett högt symboliskt värde för filmbilden.

Granatäpplet som en konstgjord frukt förpackas i en plastpåse på fyra och har en diameter på cirka 8,5 centimeter.

Diameter: ca 8,5 cm
Färg: röd, svart, gul
Material: plast
Antal: 4 stycken

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 68518
Vikt: 0,6 kg
Leverans till: 4. augusti **
Dekorativ granatäpple röd 9,5 cm 4st
Dekorativ granatäpple röd 9,5 cm 4st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.