Dekorativ rottingkorg med handtag naturligt H36,5cm H45cm set med 2

166 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Bra som en påskkorg eller planter! Den dekorativa korgkorg med det dekorativa handtaget ger en löstagbar planteringsskål också lantlig och naturlig stil. Planterad med färska bellis, primroses, hyacinter eller små tulpaner, skapar du en vacker vårliknande blickfång med handtagskorg. Handtaget kan också dekoreras med subtila konstgjorda blommor eller dekorativa pluggar, till exempel fjärilar eller nyckelpigor. Till och med ett lysande band, som du sveper runt handtaget, gör skillnad.

Växtpotten med handtag är också underbar som en påskkorg. Barn kommer att njuta av den praktiska rottingkorgen. Påskskatten som hittas kan enkelt transporteras på handtaget. Alla grenar som sticker ut ska tas bort i förväg som en försiktighetsåtgärd för att skydda barns händer mot repor.

Den naturliga korgen med pilgrenar kommer till dig som en uppsättning av 2. Den lilla rottingpotten har en höjd av cirka 36,5 centimeter. Den är cirka 12 tum lång och 12 tum bred. Den stora blommakorgen har en höjd på cirka 45 centimeter och cirka 19 centimeter med 19 centimeter.

Mått på den lilla handtagskorgen (längd × bredd × höjd): ca 12 cm × 12 cm × 36,5 cm
Mått på den stora handtagskorgen (längd × bredd × höjd): ca 19 cm × 19 cm × 45 cm
Färg : brun, naturlig
Material : trä, plast, metall
Antal : 2 stycken

Observera : Detta är en naturlig produkt! Detta innebär att produkten utsätts för naturliga fluktuationer och därför kan skilja sig i form, färg, storlek, bredd, längd och diameter från de angivna måtten!
Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 68050
Vikt: 0,89 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Dekorativ rottingkorg med handtag naturligt H36,5cm H45cm set med 2
Dekorativ rottingkorg med handtag naturligt H36,5cm H45cm set med 2
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.