Dekorativ rottingkorg med handtag Påskkorg brun H36,5cm H45cm uppsättning av 2

165 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Den dekorativa rottingkorgen med det underbart böjda handtaget och beläggningen av bruna pilgrenar är en planterare och påskkorgen samtidigt. Den eleganta handtagskorgen ser fram emot att ge små tulpaner, hyacinter eller primros ett nytt hem. Tack vare det integrerade och avtagbara plastskalet kan naturliga korgen planteras direkt.

Den orörda naturliga utseendet på pilgrenarna går också bra med en påskäggjakt. Fyllt med ägg och godis passar påskkorgen fantastiskt in i en naturlig miljö. Påskflätkorgen är också en fest för ögonen på en äng. Tack vare handtaget kan barnen bära sina påskskatter framför sig och stolt presentera dem. För säkerhets skull bör du ta bort korta grenar från handtaget för att skydda barns händer.

Handtagskorgen med bruna pilgrenar finns i en uppsättning av 2. Den lilla rottingpotten är ungefär 36,5 cm hög, 12 cm lång och 12 cm bred. Den stora blomkruven är cirka 45 centimeter hög och mäter från 19 centimeter till 19 centimeter.

Mått på den lilla korgen (längd × bredd × höjd) : ca 12 cm × 12 cm × 36,5 cm
Mått på den stora korgen (längd × bredd × höjd) : ca 19 cm × 19 cm × 45 cm
Färg : mörkbrun
Material : trä, plast, metall
Antal : 2 stycken

Observera : Detta är en naturlig produkt! Detta innebär att produkten utsätts för naturliga fluktuationer och därför kan skilja sig i form, färg, storlek, bredd, längd och diameter från de angivna måtten!
Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 68049
Vikt: 0,89 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Dekorativ rottingkorg med handtag Påskkorg brun H36,5cm H45cm uppsättning av 2
Dekorativ rottingkorg med handtag Påskkorg brun H36,5cm H45cm uppsättning av 2
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.