För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Dekorativa frukter, apelsiner med löv, konstgjorda frukter H9cm Ø6,5cm 4st

215 kr *

53,75 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Dessa apelsiner med lövverk är ett perfekt komplement till din sommardekoration! De konstgjorda apelsinerna ser väldigt realistiska ut som dekorativa frukter, eftersom de är exakt modellerade på originalet i sin typiska form, den karakteristiska skålen med den grova ytan och den lilla grenen med fyra gröna blad.

Du kan till exempel använda den konstgjorda frukten för en skyltfönsterdekoration och ordna den tillsammans med andra konstgjorda frukter som citroner, ananas och melon i en fruktkorg för att skapa en vacker sommardekoration. Du kan också använda citrusfrukter för att skapa en tilltalande fruktdekoration som en rumsdekoration för en restaurang eller mitt i en buffé!

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de används bara för dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Håll dig borta från barn!

Tillbehör och dekorföremål som visas på produktbilder ingår inte i leveransen.

Total höjd: ca 9 cm
Fruktens diameter: ca Ø6,5 cm
Färg: orange, grön, gul
Material: plast
Antal: 4 st
Art.-nr.: 3215-01
Vikt: 0,53 kg
Leverans till: 4. augusti **
Dekorativa frukter, apelsiner med löv, konstgjorda frukter H9cm Ø6,5cm 4st
Dekorativa frukter, apelsiner med löv, konstgjorda frukter H9cm Ø6,5cm 4st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.