För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Diamant aluminiumtråd äpplegrön 2mm 10m

81 kr *

8,10 kr per m

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Låt dina designidéer löpa med diamantaluminiumtråden i äppelgrön! Den högkvalitativa tråden är tillverkad i färgat aluminium och är mycket flexibel och dimensionellt stabil. Dessutom malas regelbundet små skåror med spår i hantverkstråden, som avslöjar aluminiumets silverfärg och därmed ger en ytterligare, glittrande effekt. Detta gör att den dekorativa tråden ser ut som om den hade diamanter.

Dessutom är indragningarna halkfria, vilket är mycket bra om du vill knyta en annan tråd, sladd eller sidenband där. Så du kan inte bara skapa små ringar, kedjor och figurer från metalltråden, utan också dekorera ett arrangemang, en glasskål och även en telyshållare med ett trådnät. En fönsterdekoration ser riktigt bra ut om du bildar en stjärna, ett hjärta eller en blomma från tråden och sedan hänger upp den.

Aluminiumtråden i äppelgrön med diamanteffekt formas till en ring och finns i en plastpåse. Dess totala längd är cirka 10 meter med en diameter på cirka 2 mm. Helheten har en totalvikt på cirka 88 gram.

Diameter : ca Ø2mm
Längd : ca 10m
Färg: äppelgrön
Material : aluminium
Vikt: cirka 88 g
Egenskaper: flexibel, mjuk, lätt att forma, dimensionellt stabil

Art.-nr.: 1934-01
Vikt: 0,2 kg
Leverans till: 4. augusti **
Diamant aluminiumtråd äpplegrön 2mm 10m
Diamant aluminiumtråd äpplegrön 2mm 10m
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.