För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Diamant aluminiumtråd guld 2mm 10m

81 kr *

8,10 kr per m

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Vill du designa fina dekorationer själv under advent? Då behöver du denna gyllene diamant aluminiumtråd! Använd diamanttråden för att ansluta tallgranar, kottar, ljusstakar och små dekorativa element för att skapa ett julbordarrangemang eller en vacker väggkrans. Tack vare den speciella präglingen är dina arrangemang anslutna på ett särskilt halklöst sätt - dina skapelser kommer att förbli dimensionella stabila under lång tid!

En ytterligare fördel med de små spåren: unika ljuseffekter skapas i levande ljus, vilket bidrar till en bokstavligen glänsande atmosfär. Linda denna diamant-look aluminiumtråd runt en sträng av ljus: på nolltid har du skapat en fantastisk krans för nästa fest som kommer att glädja dina gäster.

Diamantaluminiumtråden i guld är cirka 10 meter lång och mäter cirka 2 mm i diameter. Använd inte bara denna dekorativa tråd i blommor och för att dekorera: till exempel, skapa trendiga kostymsmycken genom att forma metalltråden med diamantprägling i små spiraler och träna en vacker ring. Du kan enkelt kombinera denna aluminiumtråd med andra dekorativa ledningar.

Diameter : ca Ø2mm
Längd : ca 10m
Färg: guld
Material : aluminium
Vikt: cirka 88 g
Egenskaper: flexibel, mjuk, lätt att forma, dimensionellt stabil

Art.-nr.: 1934-09
Vikt: 0,2 kg
Leverans till: 4. augusti **
Diamant aluminiumtråd guld 2mm 10m
Diamant aluminiumtråd guld 2mm 10m
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.