För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Diamant aluminiumtråd silver 2mm 10m

81 kr *

8,10 kr per m

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Skapa spännande ljuseffekter i din dekor med denna diamant aluminiumtråd i silver! Forma till exempel en ganska liten bordslampa genom att linda den dekorativa tråden runt en ljusjus. Forma små spiraler och blomstrar för dekoration. På grund av den speciella diamanteffekten reflekteras ljuset i atmosfären, så att hela den lilla ljusstaken lyser underbart: en attraktiv borddekoration för ett bröllop!

En annan fördel med diamanttråd: Den speciella präglingen ger dina kreationer utmärkt stabilitet. Så du kan använda den präglade aluminiumtråden underbart för att fixa blommabuketter och torra arrangemang. Korrugeringarna låser sig: dina trådöglor blir mer halkfria. Så du kan enkelt kombinera denna smycketråd med andra hantverkstrådar - de olika materialen hålls ihop!

Aluminiumtråden av silverdiamant har en diameter på cirka 2 millimeter och är ungefär 10 meter lång. Den dekorativa tråden levereras rullas upp i en rulle i en plastpåse. Metalltråden med diamantutseende används också ofta för att designa kostymsmycken. Även här kan du kombinera olika färger för att skapa blanka effekter.

Diameter : ca Ø2mm
Längd : ca 10m
Färg: silver
Material : aluminium
Vikt: cirka 88 g
Egenskaper: flexibel, mjuk, lätt att forma, dimensionellt stabil

Art.-nr.: 1934-21
Vikt: 0,2 kg
Leverans till: 4. augusti **
Diamant aluminiumtråd silver 2mm 10m
Diamant aluminiumtråd silver 2mm 10m
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.