För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Druvkeramiklila 10 cm 2st

124 kr *

62,00 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Den nya dekorativa höjdpunkten: frukt tillverkad av högkvalitativ keramik! Med denna massa druvor som fruktskulptur ställer du in ovanliga accenter i interiören och får humör på sommaren. De dekorativa vinstockarna av hög kvalitet är högglansiga och återspeglar deras omgivningar underbart. Låt dig fascineras av ljuset på ytan! Lila som färg ser helt enkelt väldigt harmonisk ut.

Oavsett om det är i köket, i vardagsrummet eller som en tilltalande restaurangdekoration är det dekorativa frukten av det ädla varumärket VIANA fantastiska ögonfallare. Till exempel kan du ställa in en fascinerande accent i entréområdet genom att placera den dekorativa druvan och kanske ordna den med riktiga vinblad. Du kan också trylla fram en härlig borddekoration i kombination med andra keramiska dekorativa frukter. Placera bara frukten i en dekorativ skål. En sådan ensemble är höjdpunkten året runt.

Den lila-färgade druvan gjord av glaserat keramik kommer i en uppsättning av två. Dimensionerna på fruktskulpturen är ungefär 10 x 7,5 x 6,5 centimeter.

Storlek: ca 10 cm x 7,5 x 6,5 cm
Färg: lila, brun
Material: keramik
Antal: 2 stycken

Obs: Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.

Art.-nr.: 63660
Vikt: 0,4 kg
Leverans till: 4. augusti **
Druvkeramiklila 10 cm 2st
Druvkeramiklila 10 cm 2st
Druvkeramiklila 10 cm 2st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.