För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Druvor 15 cm röda

63 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Oavsett om det är en del av en festlig bordsdekoration eller som en smart rekvisita till ditt kök: dessa röda druvor ser precis ut som originalet och går med alla festliga dekorationsidéer! Det realistiska intrycket skapas också av den ljusvita filmen på de konstgjorda druvorna, som också finns i originalet, som också kallas Vitis vinifera. Du kan till exempel placera den mjuka, lilla vinrankan runt en ljusstake och använda den som en festlig bordsdekoration för en födelsedagsmiddag.

Den dekorativa druvan ser särskilt fin ut med en ostfat eller en rödvinflaska om du vill visa upp den snyggt när du äter. Överst finns en liten gren med två blad och ett litet ögla. Du kan också hänga konstfrukten effektivt och sedan dekorera en vardagsrumsvägg, en vinhylla eller en festkällare. Men dessa högkvalitativa konstgjorda frukter är också lämpliga som en subtil dekoration för en fruktskål i vardagsrummet!

De konstgjorda röda druvorna är cirka 15 centimeter långa och de enskilda bären har en diameter på cirka 1,5 till 2 centimeter.

Längd:
cirka 15 cm
Druvornas storlek: ca Ø1,5 cm - Ø2cm
Färg: röd, vit
Material: plast
Antal: 1 st

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 65065-12
Vikt: 0,17 kg
Leverans till: 4. augusti **
Druvor 15 cm röda
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.