För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Hallon 4cm x 2cm 36p

244 kr *

6,78 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Vem säger nej till dessa söta frukter? Hallon tillhör varje god sommar. Som ett litet rött kraftbär sötnar det så många munnar och är också känt som mullbär, jordgubbe eller björnbär. Med denna exklusiva uppsättning får du 36 små konstgjorda hallon som är så naturtro att du säkert kommer att frestas att bita. Framställningen från rosfamiljen, hallon, även kallad botaniska Rubus idaeus, hör till varje snygg sommardekoration.

Som en del av det högkvalitativa produktsortimentet VIANA kan du använda det dekorativa bäret för att göra din butiksvisning i glassbar eller kafé tilltalande för dina kunder. Dekorativ frukt är idealisk för detta eftersom den inte är förgänglig och ser fräsch ut i flera år. Vad sägs till exempel om att ordna en fantastisk fruktskål och kombinera de konstgjorda hallon med andra bärfrukter som jordgubbar och björnbär? Även med ditt eget hem, till exempel med en sådan ny borddekoration, kan du helt enkelt behålla en idealisk sommarstemning.

De röda hallonen har en ungefärlig storlek på 4 x 2 centimeter och finns i en uppsättning av 36 bitar.

Storlek: ca 4 cm x 2 cm
Färg: grön, röd
Material: plast
Antal: 36 stycken

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 64661
Vikt: 0,3 kg
Leverans till: 4. augusti **
Hallon 4cm x 2cm 36p
Hallon 4cm x 2cm 36p
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.