För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Hallonblandning röd / svart 4cm x 2cm 36st

244 kr *

6,78 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Denna blandning av konstgjorda hallon innehåller en riktig pärla. Det finns klassiska röda mullbär och svarta i blandningen. The Black Jewel är ursprungligen från Nordamerika och ger ett attraktivt utseende. Rubus occidentalis och Rubus idaeus kombineras för att skapa perfekta tillbehör för din sommardekoration.

Har du en glassbar, ett kafé eller en restaurang och vill du designa en attraktiv sommardekoration av frukt? Välj sedan denna exklusiva dekorativa frukt från det ädla varumärket VIANA. Den konstgjorda frukten ser ut som nyplockad och ser bara bedrägligt verklig ut. Att dekorera med konstgjord frukt är helt enkelt utmärkt, eftersom frukterna inte kan förstöra och används om och om igen i skapelser. Vad sägs om till exempel en sommarbordskrans som du dekorerar med hallon på ett särskilt originellt sätt? Fäst helt enkelt med hett lim och njut av sommarens fräschhet!

Blandningen av röda och svarta hallon finns i en uppsättning av 36 bitar. De konstgjorda bären har en ungefärlig storlek på 4 x 2 centimeter och

Storlek: ca 4 cm x 2 cm
Färg: grön, röd, svart
Material: plast
Antal: 36 stycken

Observera:
Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.

Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 64660
Vikt: 0,3 kg
Leverans till: 4. augusti **
Hallonblandning röd / svart 4cm x 2cm 36st
Hallonblandning röd / svart 4cm x 2cm 36st
Hallonblandning röd / svart 4cm x 2cm 36st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.