Handtag korg naturlig 24cm / 16 cm uppsättning av 2

104 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Duoen med handtagskorgar kommer till dig i en mycket charmig, lantlig stil gjord av flätad naturlig pil. Fodrad med folie är korgen idealisk för plantering. Uppsättningen består av två växtkorgar i olika storlekar. En större och en mindre korg i rektangulär form ingår i uppsättningen. Detta innebär att de kan kapslas för att spara utrymme. Ett centralt handtag underlättar lyftningen och ser också väldigt snygg ut.

Du har ett oändligt antal användningar. Till exempel kan de dekorativa korgarna användas underbart för dekorativa arrangemang. Designa en härlig korg för Thanksgiving i höstdekorationen genom att dekorera mossa, pumpor och kastanjer i korgen. Eller skulle du föredra att hålla frukt eller grönsaker i korgarna? Fylld med en vitaminbombe kan du idealiskt ge presentkorgar till nära och kära. Du kan låta din kreativitet gå gratis här! Den tidlösa rustika designen och korgarnas hållbara material kommer att berika din dekor i många år.

Korgen, som lyser som en uppsättning av 2 med sina naturliga färger, är mycket stabil, den lilla korgen mäter ungefär 16 x 10 cm och den stora är cirka 24 x 13 cm. Plastfilmen är fäst på grenarna med en tråd och skyddar mot utströmmande vätska.

Måttkorg liten: ca 16 cm x 10 cm
Måttkorg stor: ca 24 cm x 13 cm
Färg: naturliga färger
Material: trä, plast, gänga, metall
Antal: 1 uppsättning bestående av 2 korgar

Artikel nr.: 65830
Vikt: 0,5 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Handtag korg naturlig 24cm / 16 cm uppsättning av 2
Handtag korg naturlig 24cm / 16 cm uppsättning av 2
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.