Hantera korg oval trä naturlig 27 × 20 cm H27cm

85 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Den mångsidiga klassikern: Denna ovala handtagskorg passar för (nästan) allt! Korgen är traditionellt vävd av pilkvistar och har ett långt, vackert krökt handtag. Den är också fodrad med högkvalitativ plastfilm på insidan.

Så det kan användas direkt som en planteringskorg. Plantera den med olika färgglada vårblommor som krokusar och snödroppar och senare med påskliljor och druvhyacinter eller tulpaner. Ett färgat dekorativt band sätter glasyren på kakan på din vårblommakorg. Den ovala rottingkorgen är också lämplig som en brödkorg med en trasa servett. Och varje år blir det en snygg påskkorg, där färgade ägg krymper i påskgräset.

Eller lägg rottingkorgen i skyltfönstret och dekorer den med dina produkter. Användning som presentkorg är lika klassisk. Mycket miljömedvetna människor klarar sig till och med utan filmen. Detta eliminerar förpackningsavfall och mottagaren kommer att fortsätta använda din korg. Det finns så många alternativ.

Den ovala handtagskorgen är ungefär 27 x 20 centimeter hög och cirka 10 centimeter hög. Med handtaget är den totala höjden cirka 27 centimeter. Plastfilmen är fäst på grenarna med gänga och skyddar mot utströmning av fukt.

Total höjd med handtag: ca 27 cm
Måttkorg (längd × bredd × höjd): ca 27 cm × 20 cm × 10 cm
Färg: naturliga färger
Material: trä, plast, gänga
Antal: 1 st
Artikel nr.: 67638
Vikt: 0,5 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Hantera korg oval trä naturlig 27 × 20 cm H27cm
Hantera korg oval trä naturlig 27 × 20 cm H27cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.