För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Hantverksuppsatta bär, dekorativa grenar och löv

107 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Dekorera dina sommarkransar och blommor med denna exklusiva hantverksset bestående av olika bär, grenar och löv. Förutom rika röda jordgubbar med bladverk och stam, finns det också vita blommor, blå blåbär och små röda bär. Eftersom det här är sommarfrukter kan du idealiskt integrera den dekorativa frukten i sommardekorationen. Den konstgjorda frukten modellerades mycket nära naturen och ser bedrägligt verklig ut.

Till exempel, trylla fram din egen personliga dörrkrans på sommaren. Välj ett kransämne gjord av halm, blommig skum eller styrofoam och linda det sedan runt med lämplig dekorativ tejp, romersk fleece eller filttejp efter eget val. Då kan du redan börja dekorera kransen och fästa berryblandningen med blad och grenar underbart på underlaget. Du kan också använda andra tillbehör som dekorativa hallon, fjärilar och blommor. Släpp av ångan!

Hantverksuppsättningen finns i en plastförpackning med måtten 16,5 x 16,5 centimeter.

Måttförpackning : ca 16,5 cm x 16,5 cm
Material: plast
Färg: grön, brun, röd, blå, vit

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 63230
Vikt: 0,2 kg
Leverans till: 4. augusti **
Hantverksuppsatta bär, dekorativa grenar och löv
Hantverksuppsatta bär, dekorativa grenar och löv
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.