För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Jordgubbaröd 5cm i nät 12st

109 kr *

9,08 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Skapa en vacker borddekoration för ett soffbord med detta konstgjorda jordgubbar i rött på nätet! De små dekorativa jordgubbarna ser väldigt lika ut som originalet, även känt som Fragaria, när det gäller form och färggradient och avrundas av en liten buske med gröna korsblommor upptill. Dessutom är de små dekorativa frukterna mycket lätta och kan enkelt användas som strössel. Så du kan båda strö den konstgjorda frukten löst på en duk eller placera den i en fruktskål med andra konstgjorda frukter.

På grund av den ljusröda färgen passar bären mycket fint in i en färgglad sommardekoration och kan placeras på ett fönsterarrangemang eller på ett trädgårdsbord, till exempel. Du kan också lägga till konstgjorda jordgubbar till dina köksdekorationer och dekorera en kökshylla eller hylla. Om du gillar att sminka, kan du binda frukterna tillsammans med ett band på deras stjälk och göra en fönstergirland till sommaren!

Jordgubben som en konstgjord frukt levereras i ett nät i 12 stycken och har en storlek på cirka 4 till 5 centimeter.

Storlek: ca 4cm - 5cm
Färg: röd, grön
Material: plast
Antal: 12 stycken

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 85683
Vikt: 0,35 kg
Leverans till: 4. augusti **
Jordgubbaröd 5cm i nät 12st
Jordgubbaröd 5cm i nät 12st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.