För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Jordgubbkeramik Ø5cm H6cm 3st

139 kr *

46,33 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Låt dig förföras av denna röda frukt tillverkad av högkvalitativ keramik. Som en absolut kraftfrukt tillhör jordgubben varje sommar. Och så kan du skapa en sommardekoration med högsta kvalitet med denna härliga trio av konstgjorda jordgubbar. Fruktskulpturen var glasad mycket ädla, så att ytan skimrar elegant och reflekterar ljuset.

Ordnade på en kakestativ eller en dekorativ skål, lyser de dekorativa frukterna särskilt vackert och kan också ordnas underbart med andra dekorativa frukter tillverkade av keramik. Du hittar också en exotisk stjärnfrukt, bananer och druvor i vårt sortiment. Hur bra ser en så distinkt fruktskål ut i ditt kök?

Den röda jordgubben gjord av glaserat keramik kommer i en uppsättning av tre. Fruktskulpturens höjd är ungefär 6 centimeter, med en diameter på cirka 5 centimeter.

Höjd: ca 6 cm
Diameter: ca Ø5 cm
Färg: grön, gul
Material: keramik
Antal: 3 stycken

Obs: Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.

Art.-nr.: 63661
Vikt: 0,3 kg
Leverans till: 4. augusti **
Jordgubbkeramik Ø5cm H6cm 3st
Jordgubbkeramik Ø5cm H6cm 3st
Jordgubbkeramik Ø5cm H6cm 3st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.