Jubileumsnummer "2" på pinnen vit L27cm 10st

53 kr *

5,30 kr per bit

Leverans till 27. januari **

Frakt inom 24 timmar

Endast 8 kvar i lager.

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Vare sig det är för en födelsedag, firande årsdag eller helt enkelt som en dekoration för en fest: jubileum nummer "2" är på en pinne och är färgad i vitt. Till exempel kan du fylla en blomkruka och den tillhörande vackra, underbart doftande blomman med det här numret för att hålla fast vid den och sedan ge den bort till vänner eller släktingar för ett barns andra födelsedag. Naturligtvis kan du också kombinera numret med andra jubileumsnummer och därmed skapa valfri två- eller tresiffrig sifferkombination.

Du kan sedan använda dem inte bara för krukväxter, utan också för en jubileumsbukett eller blomsterarrangemang. Och om du planerar en motsvarande fest kan du enkelt integrera och fästa tränumren i en väggdekoration tack vare deras stavar. På detta sätt kan du minnesvärt dekorera jubileumsfirande, födelsedagsfester och till och med nyårsafton och därmed också anpassa dem.

Jubileumsnumret ”2” på pinnen i vitt levereras som en uppsättning på 10 stycken och har en total längd på cirka 27 centimeter. Själva antalet är ungefär 7 centimeter långt.

Total längd: ca 27 cm
Storlek nummer: ca 7cm
Färg: vit
Material: trä
Antal: 10 stycken

Artikel nr.: 346532
Vikt: 0,25 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Jubileumsnummer "2" på pinnen vit L27cm 10st
Jubileumsnummer "2" på pinnen vit L27cm 10st
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.