För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Konstgjord banangrupp, dekorativ frukt, babybananer L7–9cm

178 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Dessa babybananer ser särskilt snygga ut i en välfylld fruktskål som du kan använda som bordsdekoration i köket. Också som dekorativ frukt i en livsmedelsbutiks skyltfönster eller som en fruktig färsk restaurangdekoration i buffén, ser en massa mini bananer, som är utformade i gult, grönt och brunt naturligt, vackert överallt och ger friskhet och färg till varje dekorativt ensemble!

Dessa dekorativa bananer är dock en mycket naturlig matdocka. Åtta små plastbananer i olika storlekar och utseende binds ihop i den konstgjorda bananknippen så att en naturlig, jämn bild framträder.
Oavsett om det presenteras i en hotellobby, ett väntrum eller ett fullt möblerat showhus i en fruktkorg, som en fruktdekoration i en semesterannons för varmare klimat eller för rumsdekorationen i en strandbar eller på en tropisk temafest, den konstgjorda bananer kommer att bli iögonfallande överallt i din dekoration - de möjliga användningarna är oändliga här!

Tips: För en tilltalande Sydsjöatmosfär, kombinera bananer i en massa med andra tropiska dekorativa frukter, palmdekorationer, skal och sand från vårt stora utbud av dekorativa tillbehör!

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de används bara för dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Håll dig borta från barn!

Tillbehör och dekorföremål som visas på produktbilder ingår inte i leveransen.

Total bredd: ca 16,5 cm
Total höjd: ca 13 cm
Banans längd: ca 7–9 cm
Banans diameter: ca Ø 2,5–3 cm
Färg: gul, grön, brun
Material: plast
Kvantitet: 1 massa 8 bananer
Art.-nr.: 510053-32
Vikt: 0,37 kg
Leverans till: 4. augusti **
Konstgjord banangrupp, dekorativ frukt, babybananer L7–9cm
Konstgjord banangrupp, dekorativ frukt, babybananer L7–9cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.