För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Konstgjord jordgubbar plocka röd L30cm

123 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Med detta konstgjorda jordgubbar som röd plockning kan du ge särskilt attraktiva intryck i din sommardekoration. Detta säkerställs av den särskilt realistiska utformningen av den konstgjorda växten, som är baserad på din naturliga förebild till minsta detalj. Inte bara att jordgubbarna efterliknar alla egenskaperna hos de verkliga frukterna i Fragaria, som det botaniska namnet är. Bladen är också gjorda av högkvalitativ siden och täckt med en mjuk dun som perfekt kompletterar det livliga utseendet.

Med denna konstgjorda växt kan du skapa en attraktiv ensemble för våren och sommaren. Du behöver bara en vacker vas, helst en med elegant retro design. När det gäller färg, går färgen bensin särskilt bra med jordgubbsröd. Med lite skum kan du nu fästa det konstgjorda jordgubben i vasen. Skapandet är färdig, vilket inspirerar med en attraktiv vintage design och är också underbart lämplig för att dekorera ett kontor eller försäljningsrum.

Den konstgjorda jordgubben som plockning i rött är helt gjord av plast och siden och är cirka 30 centimeter lång. Handtaget är utrustat med en metalltrådkärna.

Längd : ca 30 cm
Färg : röd, grön, naturlig
Material : plast, metall
Antal : 1 st

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 63229
Vikt: 0,1 kg
Leverans till: 4. augusti **
Konstgjord jordgubbar plocka röd L30cm
Konstgjord jordgubbar plocka röd L30cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.