För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Konstgjord plommongren med 2 plommon 12cm

42 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Ser bedrägligt verklig ut och dekorerar varje fruktskål: Denna konstgjorda plommongren är utrustad med 2 plommon som hänger ner helt mogna. Dessutom är den lilla grenen utrustad med ett vackert grönt blad i botten, vilket betonar det naturliga utseendet. De dekorativa plommonerna modelleras på den odlade plommon, som också kallas Prunus domestica, och kan också användas mycket snyggt som en del av en sommarborddekoration. Placera den konstgjorda frukten löst på mitten av bordet och komplettera den med ett luftigt dekorativt band, en liten sommarbukett i en vas eller annan dekorativ frukt.

Naturligtvis går den dekorativa plommon särskilt bra med ett soffbord om du serverar hemlagad plommonkaka till dina vänner. Dessutom kan du sminka ditt kök lite genom att helt enkelt placera dekorgrenen med plommon på en hylla eller hylla. Med lite metalltråd kan du också integrera den dekorativa frukten i en hemgjord bordkrans och därmed dekorera en vägg!

Den konstgjorda plommongrenen med 2 plommon är cirka 12 centimeter lång. Plommon är ungefär 4 centimeter höga och har en diameter på cirka 3,5 och cirka 4 centimeter.

Längdgrenar : ca 12 cm
Plommons höjd: ca 4 cm
Plommondiameter: ca Ø3,5 cm och Ø4cm
Färg: lila, mörkröd, grön, brun
Material: plast
Antal: 1 st

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 90962
Vikt: 0,2 kg
Leverans till: 4. augusti **
Konstgjord plommongren med 2 plommon 12cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.