För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Konstgjorda bröd 23x11cm

147 kr *

Leverans till 30. juni **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

När det här konstgjorda valnötsbrödet ser, kommer varje gourmet att förföras av en läcker brödmåltid. Det dekorativa brödet är tillverkat av mjuk beröringsmaterial av hög kvalitet och lyser särskilt detaljerat och ser så verkligt ut att du måste titta mycket noga för att göra skillnaden. Autentisk ytdesign och detaljer som valnötter och torkad frukt gör dummy-brödet till ett bra tillbehör som kan användas på många sätt.

Oavsett om det är i köksdekorationerna hemma eller i bageriet på bänken: där verkliga bakverk snabbt ser unappetitiska ut och tappar glansen, kan du och dina kunder njuta av detta konstgjorda bröd varje dag. De dekorativa bakvarorna är också idealiska för användning som läromedel för tekniska skolor och näringsrådgivning.

Valnötsbrödet som dekoration har en storlek på cirka 23 x 11 centimeter.

Observera: Våra dummy livsmedel är mycket realistiska, men tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion ! Håll dig borta från barn!

Storlek: ca 23 cm x 11 cm
Färg: gul, brun, vit
Material: plast
Antal: 1 st

Art.-nr.: 90850-8
Vikt: 0,48 kg
Leverans till: 30. juni **
Konstgjorda bröd 23x11cm
Konstgjorda bröd 23x11cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.