För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Konstgjorda druvor Bordeaux 10cm

22 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Dessa Bordeaux-druvor ser ut som en matbit! Eftersom de är gjorda av okänslig plast, bör du definitivt inte göra det. Den högkvalitativa imiterade druvan av Vitis vinifera består av en grön fruktstativ, på vilken två löv och cirka 24 mjölktransparenta bär hänger. Enligt den naturliga vinrankan avsmalnar druvan nedåt. Ett litet ögla på toppen låter dig hänga på den konstgjorda vinrankan.

Med sin realistiska look och hygieniska materialegenskaper är den konstgjorda frukten ett perfekt dekorativt element. I synnerhet kan skärmar och diskar med färsk mat dekoreras på ett aptitretande och ofarligt sätt. Men matbord, sidobord och andra dekorativa ensembler får också en höstlig känsla. Så du kan bjuda in dina vänner på en mysig vinkväll och charmigt dekorera bordet med de konstgjorda druvorna. Glöm inte att berätta för dem att de är konstgjord frukt!

Längden på de konstgjorda druvorna i Bordeaux är cirka 10 centimeter. Druvornas storlek är varierande och sträcker sig från cirka 1 till 2 centimeter i diameter.

Längd : ca 10 cm
Druvornas storlek : ca Ø1cm - Ø2cm
Färg : grön, vit
Material : plast
Antal : 1 st
Vikt : 120 g

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 65063-12
Vikt: 0,12 kg
Leverans till: 4. augusti **
Konstgjorda druvor Bordeaux 10cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.